shitAWAY ALS ORGANISATIE

shitAWAY bestaat uit een netwerk van (jonge) Experts die gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen om Young Professionals tussen de 20 en 35 jaar te helpen. Deze mensen doen dit omdat ze simpelweg geloven dat er iets gedaan moet worden. Mensen met verschillende achtergronden, beroepen en ervaringen die elkaar aanvullen. Die met veel energie en enthousiasme hard werken om van shitAWAY een succes te maken.

SOCIAL ENTERPRISE

We werken volgens het principe van een sociale onderneming. We hebben een sociaal doel, maar handelen vanuit bedrijfsprincipes. Dus ja, er is ook geld mee gemoeid maar dit is niet ons hoofddoel. Nu zijn we gestart in Den Bosch, maar al snel gaan we dit concept uitbreiden naar andere plaatsen waar ook de behoefte bestaat om Young Professionals in nood te helpen.

SAMENWERKEN?

We zijn altijd op zoek naar goede mensen die dit initiatief ondersteunen. Ben je bijvoorbeeld een expert-coach op het Body, Mind of Soul terrein? Of misschien ben je goed in social media of website beheer, Dan horen we graag van je.
Ben je actief bij een organisatie die te maken heeft met Young Professionals die hulp kunnen gebruiken, neem dan contact op voor een gesprek over samenwerking.

Hans van de Rakt

Hans van de Rakt

Oprichter shitAWAY & Life Coach

Hallo! Ik ben Hans van de Rakt, 58 jaar jong en woon in Den Bosch.

Mijn expertise is de zakelijke kennis en ervaring, in combinatie met een psychologisch inzicht om mensen succesvoller en gelukkiger te laten zijn. Zo help ik al jarenlang ondernemers die vastlopen in hun bedrijfsleven. Hiernaast ben ik ook actief als examinator bij Avans Hogeschool, en coordinator voor een ondernemerschaps-programma bij Avans.

Als de bedenker van shitAWAY pak ik de zakelijke kant op, en als Nestor van de shitAWAY familie begeleid ik alle Coaches. Daarnaast verzorg ik op dit moment ook de intakes van nieuwe klanten.

Ik heb inmiddels 5 bedrijven gestart en hiermee in totaal 22 jaren ervaring als ondernemer in Nederland en in het buitenland. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om als ondernemer je weg te vinden. Met het vinden van de juiste mensen, wat de beste manier is om markten te benaderen, jezelf constant te motiveren en door te pakken. Ook ik heb mijn “shit” ervaringen. Zo ben ik mede als gevolg van een echtscheiding moeten stoppen met mijn vorige bedrijf die ik 12 jaar heb gehad. Het afsluiten viel zwaar, maar na wat “soul searching” weer opnieuw begonnen. Met andere woorden het vallen, weer opstaan en doorgaan zijn bekend.

Op dit moment ben ik het aanspreekpunt bij shitAWAY voor klanten, partners en organisaties. Mensen enthousiasmeren en netwerken is dan ook iets wat ik graag doe. Dus wil je meer weten over shitAWAY en hoe we je kunnen helpen of hoe we kunnen samenwerken, dan hoor ik graag van je!

Pieter de Gouw

Pieter de Gouw

Kartrekker Brabant & Coach Mind - Regio Den Bosch

Mijn naam is Pieter de Gouw, 30 jaar en geboren en getogen in het mooie Sint-Oedenrode. Als Mind en Soul Coach begeleid ik Young Professionals die vastlopen, in hun werk of in hun leven, naar een volgende stap.

Na mijn studie Dierwetenschappen aan Wageningen Universiteit heb ik 5 jaar voor een bedrijf gewerkt, eerst als dieronderzoeker en later als HR development manager. Het werken voor een baas heeft me altijd veel energie gekost en ik had continu het gevoel dat ik niet goed op mijn plek zat. Na een aantal jaar flink in de shit gezeten te hebben, besloot ik dat het anders moest. Ik vertrok naar Canada voor 4 maanden opzoek naar mezelf. Ik kwam tot de conclusie dat ik erge enthousiast werd van het ontwikkelen van mensen en het samenwerken met mensen en paarden.

Na mijn terugkomst besloot ik om het roer om te gooien. Ik ging 2 dagen per week minder voor de baas werken en opzoek naar werk in de paarden. Daarnaast maakte ik de overstap naar HRM, waar ik me mocht bezighouden met de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Ik heb veel geleerd over het HR-vak, het werken met jonge paarden, en over wat ik nou wilde met mijn leven.

Ik besloot dus na anderhalf jaar om de volgende stap te zetten en volledig voor mezelf te beginnen als coach en adviseur. In mijn praktijk begeleidt ik jonge mensen in het ontdekken van hun onbewuste aansturing: wat maakt dat ik de dingen doe zoals ik ze doe? Daarnaast begeleid ik teams en organisaties in het zetten van de volgende stap.

Lori Brekelmans

Lori Brekelmans

Coach Body - Regio Den Bosch

Mijn naam is Lori Brekelmans, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Berkel-Enschot. Ik ben afgestudeerd vitaliteitscoach en personal trainer, en ik doe dit met heel veel passie en plezier. Ik heb de opleiding Vitaliteitscoach bij Chivo gevolgd en ga binnenkort verder met de opleiding Vitaliteitstherapeut. Voordat ik bij Chivo terecht kwam heb ik bij Fontys de studie International Event, Music and Entertainment Studies richting Communicatie gevolgd. Al vrij snel tijdens deze studie kwam ik erachter dat hier toch niet mijn passie lag, maar ik heb wel besloten deze studie af te ronden. Mijn passie ligt bij voeding en sport en ik heb ook erg lang getwijfeld om toch van studie te switchen. Achteraf heb ik wel een beetje spijt dat ik deze stap niet heb durven zetten destijds, maar aan de andere kant ben ik trots dat ik alsnog wel de switch heb gemaakt en nu het werk doe waar mijn passie ligt. Ik denk dat veel jongeren op een punt in hun leven ook voor dit soort keuzes staan, je bent tenslotte erg jong als je een studiekeuze moet maken.

Wat doe ik nou precies als vitaliteitscoach? Je energiek voelen, lekker in je vel zitten, het leven leuk vinden, een doel hebben; dat zijn allemaal aspecten van een vitaal leven. Als vitaliteitscoach help ik je bij het bereiken van jouw doelstelling. Ik help je op weg naar een gezonder en vitaler leven door eigentijdse, wetenschappelijk onderbouwde kennis met je te delen. Daarnaast reik ik je life changing tools aan op het gebied van voeding, beweging en mindset.

Naast 1-op-1 coaching geef ik ook groeps- en bootcamptrainingen in Berkel-Enschot en Tilburg. Als coach bij shitAWAY ga ik mij voornamelijk richten op het stukje sporten en bewegen, op een manier die het beste past bij jou. Plezier en energie krijgen staan hierin centraal

Aniek Gerrits

Aniek Gerrits

Coach Soul - Regio Den Bosch & Amsterdam

Ik ben Aniek Gerrits, 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in de sociale hulpverlening en onderwijskunde. Ik heb als filantroop een grote liefde voor de mensheid. Dat blijkt wel uit de werkplekken die ik koos: het ziekenhuis, de psychiatrie en het onderwijs. Samen met mensen werken. Dat is wat ik het liefste doe. Ze net dat stapje verder brengen.

Mijn onderwijskundig ideaal is dan ook de hoogste trap van zelfontplooiing: to become what you can be. Een ideaal dat naar mijn mening niet enkel tussen vier muren plaatsvindt. Het is zo veel meer. Het is de leerervaring zelf. Leren kan op ieder moment op iedere plek plaatsvinden. Als fervent wereldreiziger heb ik dit zelf mogen ervaren.

Voor mij de perfecte combinatie van mijn twee grootste passies: leren en reizen. Hoe zie je dat in mijn werk terug? Ik daag jou op jouw leerreis uit op een niveau dat net buiten bereik is van wat je op eigen kracht kan, om daardoor jouw individuele leervermogen verder te stimuleren en te ontwikkelen. Dit gaat gepaard met oude gedragspatronen te doorbreken en nieuwe te creëren. In beeld wordt gebracht hoe jij leert, wat jou motiveert en wat jouw talenten zijn. Waarom ik daar zo veel plezier uithaal? ‘To make you sparkle again’. Om jouw levenskwaliteit en ontwikkelingspotentieel te vergroten. Centraal staan plezier, flow en betekenis.

Eline Oppers

Eline Oppers

Coach Body - Regio Den Bosch

Ik ben Eline, 25 jaar en wonend in het prachtige Den Bosch. Mijn expertise ligt bij gezonde voeding; ik heb de bachelor Voeding & Diëtetiek gevolgd in Nijmegen. Ik kan jou helpen met het vinden van een gezond en blijvend voedingspatroon dat bij jou past.

Ik weet als Brabantse Bourgondiër dat Bourgondisch leven en gezond eten prima samen kan gaan. Maar ook als ondernemer weet ik dat gezond eten in combinatie met een drukke baan soms lastig kan zijn. Ook ik vergeet soms te luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft. Zo kwam dit ook voor tijdens mijn afstudeerfase. Door mijn perfectionisme ben ik helemaal opgegaan in mijn scriptie, was uren achter elkaar aan het werk en dan was het nog niet goed genoeg. Ik vergat ik wat mijn lichaam werkelijk nodig had. Met o.a. vele lichamelijke klachten als gevolg. Ik wist niet meer hoe ik moest ontspannen, was oververmoeid, prikkelbaar en ben hiervoor hulp gaan zoeken. Dit was een van de SHIT-fases uit mijn leven, waarvan ik heb geleerd hoe belangrijk het is om te luisteren naar jouw behoeften en niet meer altijd te willen voldoen aan andermans verwachtingen.

Ik help jou graag met het leren luisteren naar jouw lichaam. En met het vinden van jouw intrinsieke motivatie om gezond te zijn. Ik vind het een uitdaging om een gezond voedingspatroon te vinden wat werkt voor jou. Dus laat mij jou helpen!